Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Maj 20, 2012, 02:45:15

Autor Wątek: OMG! Kobiety tu są! ^°,,°^  (Przeczytany 929 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Subarashi

• Bystrooki Żuraw
Odp: OMG! Kobiety tu są! ^°,,°^
« dnia: Lipiec 27, 2010, 23:56:35 »
Czemu tylko Piaskowy ma taki słit-różowy nick?! <chlip>
Cytat: Narayan

Tak w ogóle ciekawe ilu z Was zauważyło inne kobiety na tym forum :P
Ja je ciągle widzę. W dodatku mam podejrzenia, że parę osób udaje facetów na tym forum - być może boją się pomylenia z mężczyzną jak to miało miejsce w Twoim wypadku. Innym powodem może być atak niewyżytych samców na pm lub specjalne traktowanie w wątkach.

Cytat: Vincent
Uwierz mi, że ja się na tak drastyczny krok nie odważę. ;)
Cytat: Narayan
Osobniki z instynktem samozachowawczym to najwyraźniej wymierający gatunek.
Hmm, instynkt samozachowawczy = przeszkolenie.
Kobieta jest jak filtr pomiędzy głową a resztą ciała - zanim zdecydujemy się na cokolwiek wszystkie dane przechodzą przez tajemniczy ośrodek w mózgu (obecnie jeszcze niezbadany), podlegają weryfikacji, korekcie, ponownemu przetworzeniu i dopiero są wykonywane przez ciało. Stopień rozwoju owego ośrodka jest zależny przede wszystkim od dwóch czynników - czasu bycia z daną kobietą i jej charakteru. W mniejszym stopniu od mężczyzny. Oczywiście ten mechanizm czasem zawodzi - najczęściej, kiedy mężczyzna zostaje zmuszony wbrew swojej (jej?) woli do wypicia kilku piw w pubie z kolegami.
Cały system potocznie zwany jest przeszkoleniem albo ironicznie "instynktem samozachowawczym" (w którym rolę niebezpieczeństwa i jego skutków zastępuje kobieta i jej reakcja na dane działanie).

Kiedy jest późno i jestem w miarę zadowolony zdarza mi się pisać od rzeczy - nie zwracajcie uwagi :)