Czemu tylko Piaskowy ma taki słit-różowy nick?! <chlip>
Tak w ogóle ciekawe ilu z Was zauważyło inne kobiety na tym forum
Ja je ciągle widzę. W dodatku mam podejrzenia, że parę osób udaje facetów na tym forum - być może boją się pomylenia z mężczyzną jak to miało miejsce w Twoim wypadku. Innym powodem może być atak niewyżytych samców na pm lub specjalne traktowanie w wątkach.
Uwierz mi, że ja się na tak drastyczny krok nie odważę.
Osobniki z instynktem samozachowawczym to najwyraźniej wymierający gatunek.
Hmm, instynkt samozachowawczy = przeszkolenie.
Kobieta jest jak filtr pomiędzy głową a resztą ciała - zanim zdecydujemy się na cokolwiek wszystkie dane przechodzą przez tajemniczy ośrodek w mózgu (obecnie jeszcze niezbadany), podlegają weryfikacji, korekcie, ponownemu przetworzeniu i dopiero są wykonywane przez ciało. Stopień rozwoju owego ośrodka jest zależny przede wszystkim od dwóch czynników - czasu bycia z daną kobietą i jej charakteru. W mniejszym stopniu od mężczyzny. Oczywiście ten mechanizm czasem zawodzi - najczęściej, kiedy mężczyzna zostaje zmuszony wbrew swojej (jej?) woli do wypicia kilku piw w pubie z kolegami.
Cały system potocznie zwany jest przeszkoleniem albo ironicznie "instynktem samozachowawczym" (w którym rolę niebezpieczeństwa i jego skutków zastępuje kobieta i jej reakcja na dane działanie).
Kiedy jest późno i jestem w miarę zadowolony zdarza mi się pisać od rzeczy - nie zwracajcie uwagi