Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Maj 20, 2012, 02:59:24

Autor Wątek: Jakoś tu ostatnio pusto?  (Przeczytany 163 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Awar

• *
  • Gildia: Controversy
  • IGN: Tyren
  • Klasa: Mage + Sword
  • Serwer: Caeles
Jakoś tu ostatnio pusto?
« dnia: Sierpień 02, 2011, 14:38:18 »
Parę dni temu, świętując te kilka wolnych chwil które pojawiły się wraz z rozpoczęciem wakacji wróciłem trochę do gry i spojrzałem na forum, a tutaj martwo wszędzie, cicho wszędzie. Ktoś tu jeszcze w ogóle bywa? Jeśli tak to przypomnijcie o sobie, bo wygląda na to, że przydałaby się mała renowacja :)

Offline Narayan

• *
  • Klasa: Ranger + Bow
Odp: Jakoś tu ostatnio pusto?
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 10, 2011, 22:55:35 »
Ja jeszcze raz na tydzień/ dwa monitoruję forum. W ME dawno nie gram.

A zrobiło się pusto niedługo po tym jak odszedłeś. Znaczy nie z Twojej winy ;) tylko większość ludzi pewnie podobnie zrezygnowała, a później nie pojawił się nikt, kto swoją osobowością mógłby ożywić forum :)

Co do renowacji - niestety nie mam czasu śledzić co się w grze zmieniło a co nie, tym bardziej że ani nie gram, ani nie planuję wracać. Jeśli miałbyś zacięcie do aktualizacji, to działaj. Jeśli chciałbyś zająć się stroną/ newsami - daj znać :)

Niestety ME jest kolejną grą z kategorii "ochy i achy" u Vincenta, tworzenie z entuzjazmu strony, potem po bliższym zapoznaniu się z grą porzucenie wszystkiego i na mnie ląduje niechciany maintenance, bez którego by wszystko się już zupełnie rozleciało...

Co do powrotu do gry - też mnie czasem nachodzą sentymenty, ale raczej wątpię, żeby objęło to ME - gra za szybko zrobiła się repetetywna i mnie znudziła. Za mało tam czasu spędziłam, żeby mnie coś do niej ciągnęło z powrotem.
Sentymenta mam teraz w kierunku Allods, zwłaszcza że od vol3 zaczęli mi ją ślicznie poprawiać i ulepszać funkcjonalność, w vol4 ładnie kontynuowali ten trend, a teraz z nowym dodatkiem (Renesans) zapowiada się, że wreszcie skończyli wiwisekcjonować mechanikę (co było ostatnią rzeczą trzymającą mnie z dala). Może uda mi się wykroić we wrześniu chwilę, żeby sobie z powrotem dłużej pograć :) Póki co nie mam czasu na nic niestety :(
« Ostatnia zmiana: Sierpień 10, 2011, 23:09:50 wysłana przez Narayan »

Offline Awar

• *
  • Gildia: Controversy
  • IGN: Tyren
  • Klasa: Mage + Sword
Odp: Jakoś tu ostatnio pusto?
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 12, 2011, 17:38:55 »
Nie dam rady się tym zająć, sam ledwie znajduje czas żeby trochę czasem zagrać, ale chyba zostanę w niej na dłużej więc może kiedyś znajdę trochę więcej możliwości i chęci żeby się tym zająć. Ale jakby co ostatnimi czasy bywam aktywny i zdążyłem się trochę odświeżyć i zupdatować, więc jak ktoś chce mnie łapać to niech szuka mojej postaci - imię nadal to samo :)