Ja jeszcze raz na tydzień/ dwa monitoruję forum. W ME dawno nie gram.
A zrobiło się pusto niedługo po tym jak odszedłeś. Znaczy nie z Twojej winy

tylko większość ludzi pewnie podobnie zrezygnowała, a później nie pojawił się nikt, kto swoją osobowością mógłby ożywić forum

Co do renowacji - niestety nie mam czasu śledzić co się w grze zmieniło a co nie, tym bardziej że ani nie gram, ani nie planuję wracać. Jeśli miałbyś zacięcie do aktualizacji, to działaj. Jeśli chciałbyś zająć się stroną/ newsami - daj znać

Niestety ME jest kolejną grą z kategorii "ochy i achy" u Vincenta, tworzenie z entuzjazmu strony, potem po bliższym zapoznaniu się z grą porzucenie wszystkiego i na mnie ląduje niechciany maintenance, bez którego by wszystko się już zupełnie rozleciało...
Co do powrotu do gry - też mnie czasem nachodzą sentymenty, ale raczej wątpię, żeby objęło to ME - gra za szybko zrobiła się repetetywna i mnie znudziła. Za mało tam czasu spędziłam, żeby mnie coś do niej ciągnęło z powrotem.
Sentymenta mam teraz w kierunku Allods, zwłaszcza że od vol3 zaczęli mi ją ślicznie poprawiać i ulepszać funkcjonalność, w vol4 ładnie kontynuowali ten trend, a teraz z nowym dodatkiem (Renesans) zapowiada się, że wreszcie skończyli wiwisekcjonować mechanikę (co było ostatnią rzeczą trzymającą mnie z dala). Może uda mi się wykroić we wrześniu chwilę, żeby sobie z powrotem dłużej pograć

Póki co nie mam czasu na nic niestety